Eliminarea sau ștergerea unui cont de e-mail din Outlook

Ștergeți toate conturile de dating

Conținutul

    ștergeți toate conturile de dating

    Eliminarea sau ștergerea unui cont de e-mail din Outlook Eliminarea sau ștergerea unui cont de e-mail din Outlook Outlook Outlook Outlook Outlook Microsoft Mai multe Mai puțin Eliminarea unui cont de e-mail din Outlook nu dezactivează contul de e-mail.

    Dacă doriți să dezactivați contul, discutați cu furnizorul contului de e-mail. După ce ștergeți un cont din Outlook, nu veți mai putea să trimiteți și să primiți mesaje de e-mail de la acel cont în Outlook.

    ștergeți toate conturile de dating

    Aceste instrucțiuni sunt pentru versiunea de Microsoft pentru abonamentul Outlook, OutlookOutlookși Dacă utilizați Windows 10 mail, consultați ștergerea unui cont de e-mail din aplicațiile mail și calendar și mail și calendar pentru Windows ștergeți toate conturile de dating frecvente.

    Din fereastra principală Outlook, selectați fișier în colțul din stânga sus al ecranului.

    Selectați contul pe care doriți să-l ștergeți, apoi selectați Eliminare. Veți vedea un mesaj care vă avertizează că tot conținutul offline în cache pentru acest cont va fi șters.

    Asigurarea ștergerii sigure și complete Când ștergeți date din contul dvs. Google, începem imediat procesul de eliminare a acestora din produsul și de pe sistemele noastre.

    Acest lucru afectează doar conținutul descărcat și stocat pe computer. Selectați Da pentru a confirma.

    ștergeți toate conturile de dating

    Important: Dacă doriți să ștergeți ultimul sau singurul cont de e-mail pe care îl aveți în Outlook, veți primi un avertisment că trebuie să creați o locație nouă pentru date înainte de a elimina contul.

    Pentru mai multe informații, consultați crearea unui fișier de date Outlook.

    ștergeți toate conturile de dating

    Consultați și.